Úvod » Novinky » Bezlepkové směsi pro HORECA zákazníky

Bezlepkové směsi pro HORECA zákazníky

 

Bezlepkové kynuté knedlíky

Jedná se o kompletní sypkou směs pro přípravu bezlepkových kynutých knedlíků. Směs je vhodná k použití jak v průmyslových, tak i malých výrobních prostorech. Směs můžete použít na slano i sladko a jednoduše kombinovat s našimi ovocnými náplněmi. Směs obsahuje rýžovou, kukuřičnou a sójovou mouku, bramborový škrob, deproteinovaný pšeničný škrob, sušená vejce a aroma.

Výhody použití:

•   Velmi snadná příprava, přidá se pouze voda a droždí

•   Bezlepkové těsto se sníženou lepivostí a snadnou zpracovatelností

•   Charakteristická vúně a chuť

•   Ohřevem nad párou nebo zamrazením nezmění kynuté knedlíky texturu ani senzorické vlastnosti

 

Bezlepkový zahušťovací přípravek

Sypká bezlepková směs pro zahušťování omáček, polévek, přípravu karbanátků, bramboráků, sekané a palačinek. Lze ji použít na obalování masa, zeleniny a ovoce určených ke smažení.

Možné použití:

•    vzniklé těstíčko lze použít k obalování

•    pro slané pokrmy stačí jen dochutit solí a kořením

•    pro sladké pokrmy (např. smažené obalované ovoce) stačí dochutit skořicí nebo vanilkovým cukrem

•    pro dosažení křupavé povrchové vrstvy múžete potravinu obalenou v těstíčku obalit ještě v rozdrcených kukuřičných vločkách a poté usmažit

Výhody použití:

•   Univerzální použití do sladkých i slaných pokrmù

•   Snadná rozpustnost ve vodě

•   Vysoká zahušťující schopnost

•   Dobrá stabilita připraveného pokrmu

•   Neutrální chuť

 

Bezlepkové bramborové těsto

Kompletní sypká směs pro přípravu bezlepkového bramborového těsta i bramborových knedlíkú, vhodná k použití jak v prúmyslových, tak i malých výrobních prostorech. Hotová těsta múžete použít na slano i sladko. Směs obsahuje sušené bramborové vločky, rýžovou a sójovou mouku, bramborový škrob a deproteinovaný pšeničný škrob.

Výhody použití:

•   Velmi snadná příprava, elastické těsto se sníženou lepivostí

      a snadnou zpracovatelností

•   Charakteristická vúně a chuť

•   Bramborové těsto je pevné na řezu

•   Ohřevem nad párou nebo zamrazením bramborové knedlíky nezmění texturu ani senzorické vlastnosti

Přejít na obsah | Přejít na navigaci