O nás O nás

Kvalita

Zeelandia je dodavatelem výrobků a služeb pro pekaře, cukráře a gastronomii. Spokojenost zákazníka je pro nás tím nedůležitějším kritériem posuzování kvality výrobků na trhu. Zeelandia je firmou, pro kterou je samozřejmostí dodávat svým zákazníkům bezpečné suroviny. Své dodavatele pečlivě vybíráme, testujeme nejen vstupní suroviny, ale i finální výrobky. Jen tak si můžeme být jisti kvalitou našich produktů. Ve své činnosti se snažíme respektovat ochranu životního prostředí a cítíme vysokou zodpovědnost ke společnosti a jejím občanům.



Abychom mohli vysokou kvalitu našich výrobků a služeb zajistit, zavedli jsme systém řízení kvality podle ISO 9001 - mezinárodní normy, která systematickým přístupem k řízení všech procesů řeší dodržování kvality napříč celou organizací (od vývoje našich výrobků přes nákup surovin, výrobu, obchod a další až po vlastní distribuci výrobků).



Ve všech našich výrobách jsme zavedli systém kritických bodů HACCP, který si klade za cíl odstranit všechny faktory, které ovlivňují bezpečnost a zdravotní nezávadnost potravin, od zpracování suroviny až po prodej výrobků.

Rozhodli jsme se, že půjdeme v řízení kvality našich výrobků dále a přijali normy ISO 22000 a PAS 220. ISO 22000 specifikuje požadavky na systémy řízení bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti v potravinovém řetězci, PAS 220 upravuje požadavky na systém nezbytných předpokladů pro bezpečnou výrobu potravinářských surovin.



V roce 2012 jsme obdrželi certifikát FSSC 22000, který zahrnuje kompletní schéma certifikace pro systém bezpečnosti potravin, založený na řízení bezpečnosti potravin v souladu s ISO 22000 a specifikací BSI PAS 220/ISO 22002-1. Certifikát je ekvivalentem ke standardům BRC nebo IFS.