Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Čajové řezy

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 675 g Basis Cake
150 g kukuřičný škrob
375 g máslo
375 g vaječná melanž
Náplň: 75 g sušené švestky (sekané)
75 g sušené brusinky
75 g rozinky
75 g mandle (sekané)
45 g rum

Příprava

Náplň: Všechny suroviny smícháme a necháme odležet nejlépe do druhého dne.

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 4 minut. Náplň vmícháme do těsta. Hmotu dávkujeme do 4 malých chlebových forem a pečeme při teplotě 160°C po dobu cca 60 minut. Po upečení necháme vychladit. Dekorujeme moučkovým cukrem nebo čokoládovou polevou.

Suroviny na 4 ks á 400 g.

Čajové řezy

Products

Basis Cake

Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.