Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Tvarohová bábovka

Receptura

Množství Výrobek
1000 g Biskvit Komplet
600 g voda
100 g olej
500 g Tvarohová náplň Standard

Příprava

Biskvit komplet s vodou mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 4 minut do hladka. Přidáme olej a tvarohovou náplň a mícháme ještě 1 minutu na 1. rychlostní stupeň. Hotové těsto rovnoměrně rozetřeme do formy vystříkané Carlexem. Pečeme při 170°C cca. 50 min. (dle typu pece). Po upečení a vychlazení poléváme polevou.

Tvarohová bábovka

Products

Tvarohová náplň Standard

Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.

Biskvit komplet

Kompletní směs se sušenými vejci pro výrobu šlehaných a třených hmot. Vyniká vláčností, jemnou strukturou, dobrou stabilitou a trvanlivostí. Vhodná zvláště pro třené a šlehané formové výrobky.