Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Třené banánky

Receptura

Množství Výrobek
1.000 g Mamas Pie
300 g ZeLa Delikatess
150-200 g Voda (20-30°C)

Příprava

Margarín (dle potřeby nahřátý) šleháme na 3. rychlostní stupeň stroje, přidáme směs, mícháme na 2. rychlostní stupeň a nakonec vmícháme vodu. Dávkujeme ručně nebo na stříkacím zařízení. Pečeme 15-20 min. při 200°C.

Po upečení můžeme namáčet v rozpuštěném Scaldisu Dark.

Třené banánky

Products

Mamas Pie

Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst. Elastické, dobře zpracovatelné těsto, které nevyžaduje odležení v chladu. Nachází široké uplatnění v cukrářské výrobě (košíčky na tartaletky, mřížkové koláče, máslové sušenky, třené pečivo atp.).

Univerzální margarín

Margarín pro komplexní využití v cukrářské i gastronomické výrobě. Pro přípravu krémů, šlehaných hmot, náplní či lehkých pomazánek. Má výbornou chuť, nášleh i stabilitu.