Ananasový trojhránek


Množství | Surovina | |
---|---|---|
Hmota: | 294 g | Biskvit zelený čaj |
147 g | Pasterovaná vaječná melanž P | |
29 g | olej | |
29 g | voda | |
Náplň 1: | 643 g | Rimix |
1157 g | voda | |
Náplň 2: | 2500 g | Milram smetana ke šlehání 35% |
500 g | Zeesan neutral | |
600 g | voda | |
Dekorace 1: | 2000 g | Frutafill Ananas+Pomeranč |
Dekorace 2: | 300 g | Paletta Neutral |
200 g | voda |
Suroviny na 100 ks.
Hmota: Všechny suroviny mícháme lyrou na 3. rychlostní stupeň po dobu 4 min. Hmotu rozetřeme na plát a pečeme při teplotě 180-200 °C cca 7-10 min. (dle typu pece a navážky výrobku).
Náplň 1: Směs Rimix namočíme den předem, nebo alespoň 4 hodiny před výrobou.
Náplň 2: Smetanu ušleháme. Ztužovač Zeesan Neutral smícháme s vodou a přidáme recepturní množství smetany.
Komletace: Z plátu vykrojíme požadovaný tvar a vložíme do formy. Náplň z Rimixu smícháme s druhou šlehačkovou náplní a vetřeme do formy. Necháme vychladit a na povrch zákusku aplikujeme recepturní množsví Frutafillu Ananas+Pomeranč, který zatřeme Palettou neutral. Dále dekorujeme dle fantazie.