Úvod » Receptury » Cukrářské receptury » Dezerty » Panna cotta s jahodami

Panna cotta s jahodami

Panna cotta s jahodami
Množství Surovina
Náplň 1: 150 g Frutafill jahodový
Náplň 2: 1100 g Panna cotta
Dekorace 1: 45 g Melisa posyp
30 g máslo
30 g cukr krystal
Dekorace 2: 50 g jahody

Dekorace: Všechny suroviny smícháme, vložíme do olejem vymazané formy, uhladíme a pečeme při 190-220°C cca 10-15 min. Po upečení rozdrobíme.

Kompletace: Frutafill naplníme do sklenic. Panna cottu rozehřejeme při teplotě 40-50°C a zalijeme jí Frutafill. Sklenice necháme 10-20 min. odstát při pokojové teplotě a poté dáme do lednice chladit asi 4 hodiny. Panna cottu dekorujeme drobenkou a kousky jahod.

Suroviny na 10 ks.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci