Pralinky Pralinky

Pralinky mocca

Receptura

Množství Výrobek
Náplň: 1000 g Arabesque Noir 58
50 g Compound Araba Mocca
500 g Milram 35%
50 g máslo

Příprava

Zahřejte smetanu, přidejte čokoládu a Compound. Důkladně všechny suroviny promíchejte. Ganáž zchlaďte na 30°C, přidejte máslo a promíchejte. Náplň nastříkejte do čokoládových korpusů (cca 6 g na korpus).

Pralinky mocca

Products

Bella Cream

Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 33 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost.

Compound

Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.

Arabesque Noir 58

Kvalitní belgická hořká čokoláda s 58% kakaové sušiny, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací.