Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Sněhový košíček s ovocem

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 12 ks Košíček - korpus
Náplň: 500 g Bianca
500 g Voda (30°C)
650 g Zeesan Jogurt
650 g Voda
2500 g Frutafill meruňkový
Dekorace: 400 g Paletta Neutral
200 g Voda
120 g Ovoce
25 g Čokoládový dekor

Příprava

Náplň: Biancu šleháme s vodou 4-5 min. Zeesan smícháme s vodou na 1. rychlostní stupeň stroje. Obě hmoty spojíme a přimícháme Frutafill. 400 g hmoty plníme do košíčku o průměru 18 cm. Kontury na povrchu náplně krátce sežehneme plamenem.

Dekorace: Palettu s vodou zahřejeme na 80°C a aplikujeme na bílkovou hmotu. Dozdobíme ovocem a čokoládovým dekorem.

Sněhový košíček s ovocem

Products

Zeesan

Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů. Dostupné v řadě příchutí nebo s neutrální chutí jako ztužovač.

Bianca

Suchá směs pro výrobu bílkového krému a sněhového pečiva. S Biancou vytvoříte nádherně bílé sněhové pusinky či laskonky se stabilní, pevnou texturou a skvělou chutí. Výrobky jsou křupavé a přitom pevné pro další použití.