Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Stracciatella dezert s malinami

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 333 g Piškot extra tmavý
200 g vaječná melanž
67 g voda
Náplň: 233 g Milram 35%
23 g Zeesan Neutral
23 g voda
31 g Čokoládová dekorace
Dekorace: 150 g Paletta Cold Malina

Příprava

Korpus: Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň 8 min. Hmotu natřeme na plech 60x40 cm. Pečeme při 220°C cca 14 min.

Náplň: Šlehačku ušleháme. Zeesan smícháme s vodou a vmícháme do ušlehané šlehačky. Nakonec vmícháme čokoládovou dekoraci.

Kompletace: Korpus promažeme polovinou náplně, přiklopíme druhým korpusem a přetřeme zbývající částí náplně. Po vychlazení zatřeme Palettou a dekorujeme čerstvými malinami.

Stracciatella dezert s malinami

Products

Čokoládová dekorace

Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.