Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Velikonoční cupcake

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Hmota 1920 g Basis Cake
1120 g Vaječná melanž P
960 g olej řepkový
Náplň 577 g Vanilmix
1038 g voda
1385 g ZeLa Delikatess

Příprava

 

Hmota: Všechny suroviny mícháme lyrou na pomalý chod stroje po dobu 4 min. Hmotu nastříkáme do košíčků a pečeme na 170 °C po dobu 25-30min. (dle typu pece a navážky)

Náplň: Vanilmix s vodou smícháme a necháme 10 minut odstát. Do hotového pudinku přidáme změklý tuk a vyšleháme. Obarvíme dle potřeby a zdobíme dle fantazie.

Suroviny na přípravu 100ks.

Velikonoční cupcake

Products

Vanilmix

Směs pro přípravu pudinkového krému za studena, vhodný do krémů cukrářských výrobků i jako náplň do pečených výrobků.

Basis Cake

Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.