Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Velikonoční muffin

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 1000 g Biskvit čokoládový
500 g vaječná melanž
500 g olej
Krém: 375 g ZeLa Delikatess
375 g Presta Advocate

Příprava

Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 5 min. (dle typu stroje). Hmotu dávkujeme do košíčků na muffiny a pečeme při 175°C cca 40 min.

Krém: Změklý ZeLa Delikatess s Prestou vyšleháme do hladka. Vzniklý krém můžeme libovolně obarvit.

Kompletace: Na vychladlé muffiny nastříkáme krém. Dozdobíme vajíčky z marcipánu.

Velikonoční muffin

Products

Presta

Hotová náplň pro plnění pekařských a cukrářských výrobků nebo jako náplň do knedlíků. Termostabilní, lze zamrazit, dlouhá trvanlivost ve výrobku. Lze kombinovat se šlehačkami, rostlinnými krémy i margaríny.

Univerzální margarín

Margarín pro komplexní využití v cukrářské i gastronomické výrobě. Pro přípravu krémů, šlehaných hmot, náplní či lehkých pomazánek. Má výbornou chuť, nášleh i stabilitu.

Biskvit čokoládový

Směs pro výrobu tmavých třených hmot. Má plnou čokoládovou chuť i čokoládovou barvu. Korpus po upečení zůstává vláčný po dlouhou dobu.