Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Velikonoční vajíčko

Jednoduchý drobný dezert z bílé čokolády, šlehačky a Presty

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Hmota 1500 g Scaldis White
Náplň 1 1067 g Milram 35%
267 g Zeesan tvaroh
267 g voda
Náplň 2 1000 g Presta Advocate

Příprava

Hmota: Silikonovou formu polokoule vylijeme Scaldisem White a dáme zatuhnout. Tento postup opakujeme 2x.

Náplň 1: Zeesan tvaroh vmícháme do předepsaného množství vody a ručně vmícháme do ušlehané šlehačky.

Náplň 2: Presta Advocate

Kompletace: Čokoládovou skořápku s dekorovaným okrajem naplníme náplní po okrajích. Střed vyplníme druhou náplní - Prestou a dáme zachladit.

Suroviny na přípravu 100ks.

Velikonoční vajíčko