Úvod » Receptury » Cukrářské receptury » Dorty » Dort Prezident

Dort Prezident

Dort Prezident
Množství Surovina
Korpus: 650 g Jung Basis
100 g vlašské ořechy
50 g Čokoládová dekorace
200 g máslo
300 g vaječná melanž
200 g Milram šlehačka 35%
Náplň: 800 g Hrušková povidla s jablky
Dekorace: 600 g Arabesque Lait 34 / Arabesque Noir 58

Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 5 min. Hmotu dávkujeme do 4 kulatých forem o průměru 18 cm. Pečeme při teplotě 160°C po dobu 45-50 min.

Kompletace: Vychladlý korpus prokrojíme, promažeme povidly (povidly zatřeme i povrch dortu) a prolijeme rozpuštěnou čokoládou.

Suroviny na 4 ks á 800 g.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci