Úvod » Receptury » Cukrářské receptury » Dorty » Red velvet cake

Red velvet cake

Red velvet cake
Množství Surovina
Korpus: 1150 g Jung Basis
370 g vaječná melanž
370 g olej
370 g podmáslí zakysané
12 g vinný ocet
15 g Compound Irská káva
22 g kakao
15 g červená barva Wilton
Krém: 1000 g tvaroh
500 g máslo
250 g cukr moučkový

Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 5 min. Hmotu dávkujeme do 6 kulatých forem o průměru 18 cm. Pečeme při teplotě 170-180°C po dobu 35-45 min. Pečeme při teplotě 170-180°C po dobu 35-45 min. Na každý dort použijeme jeden a půl korpusu.

Krém: Všechny suroviny šleháme metlou na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje do hladka.

Kompletace: Upečené korpusy prokrojíme, promažeme náplní a dekorujeme.

Suroviny na 4 ks á 1000 g.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci