Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Red velvet cake

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 300 g Basis Cake
100 g vaječná melanž
100 g olej
100 g podmáslí zakysané
4 g Compound Irská káva
6 g Arabesque kakao
4 g červená barva
Krém: 250 g tvaroh
130 g máslo
65 g cukr moučkový

Příprava

Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 5 min. Hmotu dávkujeme do 6 kulaté formy o průměru 18 cm. Pečeme při teplotě 170-180°C po dobu 35-45 min. Pečeme při teplotě 170-180°C po dobu 35-45 min.

Krém: Všechny suroviny šleháme metlou na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje do hladka.

Kompletace: Upečené korpusy prokrojíme, promažeme náplní a dekorujeme.

Suroviny na 1 ks á 1000 g.

Red velvet cake

Products

Compound

Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.

Basis Cake

Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.