Úvod » Receptury » Cukrářské receptury » Dorty » Stracciatela cake

Stracciatela cake

Stracciatela cake
Množství Surovina
Korpus: 960 g Jung Basis
560 g vaječná melanž
480 g olej
100 g Čokoládová dekorace
100 g lískové ořechy mleté
Náplň: 600 g Arabesque Blanc 29
600 g smetana zakysaná
Dekorace: 600 g čerstvé ovoce

Korpus:Všechny suroviny mícháme lyrou po dobu 3 min. Hmotu dávkujeme do 3 kulatých forem o průměru 28 cm a rovnoměrně rozetřeme. Pečeme při 170°C po dobu 30-35 minut.

Náplň: Zakysanou smetanu ohřejeme na pokojovou teplotu. Bílou čokoládu rozehřejeme na max. 35°C a promícháme se zakysanou smetanou. Vzniklý krém nalijeme na korpus a necháme vychladit.

Kompletace: Vychlazený dort dekorujeme čerstvým ovocem.

Suroviny na 3 ks á 1260 g.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci