Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Jablečný Golden Pie s ořechy

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 521 g Golden Pie
313 g Vaječná melanž
313 g Olej
52 g Voda
Náplň 1: 300 g Jablečné kostky
Náplň 2: 215 g Lískoořechová náplň instantní
85 g Voda
Dekorace: 200 g Drobenka

Příprava

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje 3 min.

Kompletace výrobku: Do hotového těsta vmícháme jablečné kostky a rovnoměrně rozetřeme do formy. Trezírovacím sáčkem na těsto nastříkáme ořechovou náplň a posypeme drobenkou. Pečeme při 180°C cca 40 min.

Suroviny na plech 60x20 cm.

Jablečný Golden Pie s ořechy

Products

Jablečné

Zpracovaná, nepřislazovaná jablka ve vlastní šťávě, tepelně ošetřená a vakuově balená v PE sáčcích. Vhodná do pekařských a cukrářských výrobků - jako náplň do koláčů, jablkových závinů, třených hmot a do knedlíků.

Lískoořechová náplň instantní

Instantní směs pro výrobu lískoořechové náplně. Univerzální použití, výborný poměr kvalita : cena.

Golden Pie

Směs pro výrobu koláčů z lité třené hmoty, chlebíčků či muffinů. Těžší hmota, kterou ovoce nepropadá. Těsto po upečení zůstává dlouho vláčné. Vyznačuje se zlatavou barvou, méně sladkou chutí a vanilkovou vůní.