Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Koláč s jablky

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 720 g Basis Cake
420 g vaječná melanž
360 g olej
Náplň: 500 g jablka
Dekorace: 100 g Paletta Neutral
40 g voda
skořice

Příprava

Všechny suroviny mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 3 min. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme. Čerstvá jablka nakrájíme na měsíčky, naskládáme na povrch hmoty a pečeme při 170-180°C 30-35 min. Po upečení a vychladnutí potřeme Palettou Neutral (Palettu s vodou a skořicí zahřejeme na max. 75°C).

Suroviny na plech 60x20 cm.

Koláč s jablky

Products

Paletta Neutral

Polotekutá směs pro přípravu želé k ošetření povrchu cukrářských výrobků - dodává vysoký lesk a brání vysychání, nezanechává lepivý povrch. Rychle tuhne, dá se krájet i po zmrazení. Zahřívá se a ředí vodou.

Basis Cake

Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.