Úvod » Receptury » Cukrářské receptury » Moučníky, koláče » Mandlové řezy na červeném víně

Mandlové řezy na červeném víně

Mandlové řezy na červeném víně
Množství Surovina
Těsto: 450 g Jung Basis
225 g máslo
225 g vaječná melanž
5 g kypřící prášek
Náplň 1: 225 g Macaronmix
90 g Čokoládová dekorace
10 g kakao
225 g červené víno
Náplň 2: 500 g Jablečné kostky
Dekorace: 100 g Paletta Neutral
40 g voda
0,5 g skořice mletá

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 5 min.

Náplň 1: Všechny suroviny smícháme v misce a poté přidáme k těstu. Mícháme ještě cca 1 minutu. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme.

Náplň 2: Jablečné kostky nerovnoměrně rozházíme po povrchu hmoty. Pečeme při 170-180°C cca 45 min.

Dekorace: Palettu s vodou a skořicí zahřejeme na max. 80°C a hned natřeme na vychladlý korpus.

Suroviny na plech 60x20 cm.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci