Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Mandlové řezy na červeném víně

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 450 g Basis Cake
225 g máslo
225 g vaječná melanž
5 g kypřící prášek
Náplň 1: 225 g Macaronmix
90 g Čokoládová dekorace
10 g kakao
225 g červené víno
Náplň 2: 500 g Jablečné kostky
Dekorace: 100 g Paletta Neutral
40 g voda
0,5 g skořice mletá

Příprava

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 5 min.

Náplň 1: Všechny suroviny smícháme v misce a poté přidáme k těstu. Mícháme ještě cca 1 minutu. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme.

Náplň 2: Jablečné kostky nerovnoměrně rozházíme po povrchu hmoty. Pečeme při 170-180°C cca 45 min.

Dekorace: Palettu s vodou a skořicí zahřejeme na max. 80°C a hned natřeme na vychladlý korpus.

Suroviny na plech 60x20 cm.

Mandlové řezy na červeném víně

Products

Macaronmix

Směs pro výrobu makronek, oblíbených francouzských cukrovinek s mandlovou chutí. Makronky bývají plněné náplní, ale používají se i samotné jako dekorace cukrářských výrobků.

Jablečné

Zpracovaná, nepřislazovaná jablka ve vlastní šťávě, tepelně ošetřená a vakuově balená v PE sáčcích. Vhodná do pekařských a cukrářských výrobků - jako náplň do koláčů, jablkových závinů, třených hmot a do knedlíků.

Čokoládová dekorace

Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.

Basis Cake

Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.