Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Ořechovník

Receptura

Množství Výrobek
1000 g Biskvit Komplet
500 g Voda
50 g Olej
500 g Vlašskoořechová náplň vařená

Příprava

Biskvit Komplet a vodu mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň šlehacího stroje 5 min. Na konci míchání přidáme olej a makovou náplň a promícháme tak, aby byla maková náplň v těstě stejnoměrně rozmíchaná. Nalijeme na plech 60x20 cm a rozetřeme. Pečeme při 170°C cca 45 min.

Suroviny na plech 60x20 cm.

Ořechovník

Products

Vlašskoořechová náplň vařená

Vařená vlašskoořechová náplň k přímému použití, vhodná do pekařských a cukrářských výrobků. Aplikuje se neředěná. Dodávána rovněž v praktických trezírovacích sáčcích.

Biskvit komplet

Kompletní směs se sušenými vejci pro výrobu šlehaných a třených hmot. Vyniká vláčností, jemnou strukturou, dobrou stabilitou a trvanlivostí. Vhodná zvláště pro třené a šlehané formové výrobky.