Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Páj s hruškami

Receptura

Množství Výrobek
Těsto - základní: 1000 g Mamas Pie
280 g Zeelandia margarín-pekařský
80 g voda
Těsto - karamelové: 1700 g Biskvit karamelový
850 g Vaječná melanž
850 g Olej
Dekorace: 3000 g Hrušky (kompotované)
100 g Mandle (plátky)

Příprava

Těsto základní: Všechny suroviny zamícháme. Z těsta vyválíme plát, těstem vyložíme 6 forem o průměru 25 cm.

Těsto karamelové: Všechny suroviny mícháme lyrou 5 min. a nalijeme do forem.

Kompletace: Koláč dekorujeme hruškami a plátky mandlí. Pečeme při 180°C cca 50 min.

Páj s hruškami

Products

Pekařský margarín

Margarín vhodný pro výrobu jemných kynutých těst, šlehaných a třených hmot. Je vláčný, poddajný, má vysokou stabilitu a vaznost.

Biskvit karamelový

Směs pro přípravu třené hmoty s chutí karamelu. Vhodný pro přípravu bábovek, koláčů i korpusů.