Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Řezy šupito presto

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 500 g Piškot světlý
375 g Vaječná melanž
50 g Voda
Náplň: 400 g Vanilmix
720 g Voda
400 g Milram šlehačka 35%
480 g Frutafill ananas+pomeranč
Dekorace: 300 g Paletta Neutral
150 g Voda
100 g Paletta Cold Choco

Příprava

Korpus: Všechny suroviny šleháme metlou na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje 5-8 min. Hmotu rovnoměrně rozetřeme na plech. Pečeme při 190°C cca 20 min. Korpus necháme vychladnout.

Náplň: Do velké mísy si navážíme Vanilmix. Vodu, šlehačku a Frutafill smícháme v odměrce, nalijeme na Vanilmix a intenzivně zašleháme ruční metlou. Dobře rozmíchanou hmotu ihned roztíráme na vychladlý korpus.

Kompletace: Palettu Neutral zahřejeme s vodou max. na 80°C a rozetřeme jí na povrchu náplně. Dekorujeme Palettou Cold Choco.

Suroviny na plech 60x20 cm.

Řezy šupito presto

Products

Vanilmix

Směs pro přípravu pudinkového krému za studena, vhodný do krémů cukrářských výrobků i jako náplň do pečených výrobků.

Piškot světlý

Směs na výrobu šlehaných piškotových hmot. Dodává velký objem, vláčnost, jemnou pórovitou strukturu, dobrou trvanlivost výrobků. Vhodná zejména pro rolády a korpusy.