Úvod » Receptury » Cukrářské receptury » Moučníky, koláče » Řezy ze svařeného vína

Řezy ze svařeného vína

Řezy ze svařeného vína
Množství Surovina
Těsto: 550 g Jung Basis
300 g vaječná melanž
250 g Směs na perník
250 g olej
225 g svařené víno
70 g Čokoládová dekorace
15 g kakao
Náplň: 300 g Frutafill višňový
Dekorace: 60 g Paletta Neutral
40 g voda
50 g mandle (plátky)

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 4  minut. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme.

Náplň: Náplň stříkáme kolmo na povrch hmoty a pečeme při 170-180°C po dobu 30-35 minut.

Kompletace: Vodu s Palettou zahřejeme na max. 80°C, potřeme jí vychladlý korpus a posypeme mandlovými plátky.

Suroviny na plech 60x20 cm.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci