Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Rozinkáček

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 750 g Piškot tmavý
450 g Vaječná melanž
150 g Voda
Náplň 1: 1600 g Frutafill rozinkový
Náplň 2: 800 g Rosette
200 g Voda
250 g Zeesan Čoko
150 g Voda
Dekorace: 500 g Čokoládová poleva

Příprava

Korpus: Všechny suroviny dáme do kotle a šleháme na 3. rychlostní stupeň 8 min. Natřeme 2 pláty o velikosti 60x40 cm. Pečeme v předehřáté troubě při 180°C cca 15 min.

Náplň 2: Rosette šleháme s ledovou vodou do zhoustnutí. V misce si rozmícháme Zeesan s vodou a jemně vmícháme do ušlehané šlehačky.

Kompletace: Pláty potřeme rozinkovou náplní a slepíme dohromady. Pláty poté natřeme čokoládovou šlehačkou a polijeme čokládovou polevou.

Products

Piškot tmavý

Směs na výrobu šlehaných piškotových hmot. Dodává velký objem, vláčnost, jemnou pórovitou strukturu, dobrou trvanlivost výrobků. Vhodná zejména pro rolády a korpusy.