Úvod » Receptury » Cukrářské receptury » Moučníky, koláče » Skořicový koláč s jalbky

Skořicový koláč s jalbky

Skořicový koláč s jalbky
Množství Surovina
Těsto: 620 g JUNG Basis
310 g Olej řepkový
360 g Pasterovaná vaječná melanž
5 g Skořice mletá
Náplň: 390 g Jablečný gel se skořicí
Dekorace: 43 g Mandle plátky
43 g Ořechy vlašské
13 g Karmix

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1 st. po dobu 4 min. Hmotu nalijeme do ráfku 60x20 cm a rovnoměrně rozetřeme. Náplň nastříkáme kolmo na povrch, zasypeme směsí ořechů a Karmixu. Pečeme na 170-180°C (dle typu pece) cca 35-45 min.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci