Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Špaldový řez s malinou

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 750 g Biskvit špaldový s ořechy
375 g Vaječná melanž tekutá
375 g Olej
Náplň: 400 g ON Malinový gel
Dekorace: 300 g Biskvit špaldový s ořechy
100 g Zeelandia margarín-pekařský

Příprava

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou 5 min. Hmotu rozetřeme do ráfku 40x30 cm (vyloženého pečícím papírem) nebo na plech (vystříkaný Carlexem).

Dekorace: Všechny suroviny dobře promícháme, aby vznikla stejnoměrně hrubá drobenka.

Kompletace: Malinový gel rozetřeme na nepečenou hmotu v ráfku a posypeme drobenkou. Pečeme při 170°C 45-50 min.

Špaldový řez s malinou

Products

Biskvit špaldový s ořechy

Směs na výrobu třených hmot. Základem je špaldová mouka, která výrobkům dodává příjemnou, lehce ořechovou příchuť. Ořechová chuť je ještě umocněna přídavkem mletých lískových oříšků. Vhodný zejména pro přípravu koláčů.

Ovocné gely

Náplně s vysokým podílem ovoce (min. 60 %) a nízkým obsahem cukru, stabilní při pečení i mražení, výrazné senzorické vlastnosti, univerzální použití.