Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Tvaroháčky

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 1500 g Mamas Pie
420 g Zeelandia margarín-pekařský
120 g Voda
Náplň: 2500 g Tvarohová náplň Standard
120 g Citropasta
500 g Vaječná melanž

Příprava

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 5 min., dokud se těsto nespojí. Těsto dáme vychladit do lednice.

Náplň: Suroviny smícháme.

Kompletace: Těsto rozválíme na 4 mm silný plát a kulatým ráfkem vykrojíme. Těsto vložíme do formy a plníme náplní. Pečeme při 160°C cca 40 min.

Tvaroháčky

Products

Tvarohová náplň Standard

Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.

Pekařský margarín

Margarín vhodný pro výrobu jemných kynutých těst, šlehaných a třených hmot. Je vláčný, poddajný, má vysokou stabilitu a vaznost.