Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Tvarohový řez

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 400 g Biskvit čokoládový
320 g Vaječná melanž
200 g Olej
80 g Voda
Náplň: 850 g Debic Duo
500 g Tvarohová náplň Standard
Dekorace: 500 g Paletta Neutral
250 g Voda
750 g Frutafill višňový

Příprava

Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou po dobu 5 min. Hmotu rozetřeme na plech 60x40 cm a pečeme při 180-220°C.

Náplň: Tvaroh rozmícháme, přidáme část vyšlehané šlehačky a zašleháme do hladka. Poté jemně vymícháme se zbylou šlehačkou.

Kompletace: Vychlazený korpus vložíme do formy 60x20 cm a natřeme tvarohovou náplní. Do rozehřáté Paletty přidáme Frutafill a ještě teplé vylijeme na dezert tak, aby se Frutafill částečně vmíchal do náplně.

Tvarohový řez

Products

Tvarohová náplň Standard

Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.

Biskvit čokoládový

Směs pro výrobu tmavých třených hmot. Má plnou čokoládovou chuť i čokoládovou barvu. Korpus po upečení zůstává vláčný po dlouhou dobu.

Frutafill

Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (až 90 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce zachována, lze zamrazovat. Výrobkům dodá přitažlivý vzhled, ovocnou chuť a texturu. Široké využití v cukrařině i gastronomii.