Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Pistáciové pusinky

Receptura

Množství Výrobek
Hmota 1000g Bianca
1000g Cukr krupice
1000g Cukr moučkový
240g Compound pistáciový
1000g Voda
100g Pistáciové oříšky

Příprava

(Receptura na 1 plech)

Biancu, vodu a krupicový cukr šleháme 5 minut na 3. rychlostní stupeň stroje do pevného sněhu. Poté pomalu zamícháme podíl moučkového cukru a compound
pistácie a tvarujeme sáčkem a řezanou trubičkou na papír. Posypeme sekanými pistáciovými oříšky. Pečeme při teplotě 100°C cca 15-20 minut dle typu pece.

Pistáciové pusinky

Products

Compound

Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.

Bianca

Suchá směs pro výrobu bílkového krému a sněhového pečiva. S Biancou vytvoříte nádherně bílé sněhové pusinky či laskonky se stabilní, pevnou texturou a skvělou chutí. Výrobky jsou křupavé a přitom pevné pro další použití.