Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Sněhové pečivo (Bianca)

Receptura

Množství Výrobek
200 g Bianca
200 g Cukr krystal
200 g Voda (studená)
200 g Cukr moučka

Příprava

Všechny suroviny mimo moučkového cukru šleháme dohromady metlou 5 min. Poté za pomalého chodu stroje vmícháme moučkový cukr a stříkáme sáčkem a řezanou trubičkou požadované tvary na plech s pečným papírem.

Doba a teplota pečení: cca. 2 min. při 150°C, poté dosoušíme při 90-100°C 30-45 min., dle velikosti tvarů

 

Sněhové pečivo (Bianca)

Products

Bianca

Suchá směs pro výrobu bílkového krému a sněhového pečiva. S Biancou vytvoříte nádherně bílé sněhové pusinky či laskonky se stabilní, pevnou texturou a skvělou chutí. Výrobky jsou křupavé a přitom pevné pro další použití.