Pekařské receptury Pekařské receptury

Bageta (Fermento P Malt)

Receptura

Množství Výrobek
100 % pšeničná mouka spec.
5 % Fermento P Malt
2 % sůl
1 % Lactorex
2 % droždí
72 % voda

Příprava

Míchání: 10 min. pomalu, 2 min. rychle

Teplota těsta: 26°C

Čas odpočinku těsta: 60 min.

Navážka těsta: 300 g

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení:

I. 280°C, polovina běžné dávky páry, 5 min.

II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 10 min.

Bageta (Fermento P Malt)

Products

Fermento P Malt

Sušený, přírodně fermentovaný stabilní kvas, který pozitivně ovlivňuje senzorické vlastnosti výrobků, zvyšuje vaznost vody a umožňuje variabilitu receptur - od pšeničného pečiva po vícezrnné chleby.

Fermento P Malt

Sušený, přírodně fermentovaný stabilní kvas, který pozitivně ovlivňuje senzorické vlastnosti výrobků, zvyšuje vaznost vody a umožňuje variabilitu receptur - od pšeničného pečiva po vícezrnné chleby.