Úvod » Receptury » Pekařské receptury » Běžné pečivo » Běžné pečivo (NaturBack 2%)

Běžné pečivo (NaturBack 2%)

Běžné pečivo (NaturBack 2%)
Množství Surovina
100 % Pšeničná mouka spec.
4 % Droždí
4 % ZeLa Baking (margarín)
2 % NaturBack 2%
2 % Sůl
53 % Voda

Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle

Teplota těsta: 29 °C

Hmotnost navážky: 53 g

Čas odpočinku těsta: 10 min.

Tvarování a dekorování: Do tvaru rohlíku, housky

Čas kynutí těsta: 35-45 min.

Doba a teplota pečení:

I. 260°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 260°C, bez páry, zavřený tah, 6 min.

III. 260°C, bez páry, otevřený tah, 2-3 min.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci