Úvod » Receptury » Pekařské receptury » Běžné pečivo » Špaldové pečivo

Špaldové pečivo

Špaldové pečivo
Množství Surovina
100 % pšeničná mouka spec.
50 % Mr. Korn Dinkel
4 % droždí
4 % ZeLa Baking
2 % sůl
1,5 % Lactorex
42 % voda

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

Teplota těsta: 28°C

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Hmotnost navážky: 80 g

Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení:

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.

 

Přejít na obsah | Přejít na navigaci