Pekařské receptury Pekařské receptury

Celozrnný špičák

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 80 CeresPro
20 žitná mouka chlebová
12 Amore L Staročeský kvas
3,5 droždí
2,1 sůl
1,5 Stabilizátor chleba CL
Dekorace 100 CeresPro

Příprava

Míchání: 5 min. pomalu+ 6 min. rychle

Teplota těsta: 28°C

Navážka těsta: 230 g těsto, 8 g dekorace.

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Tvarování a dekorování: Do tvaru večky,dekorujeme směsí CeresPro.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení:

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 4 min.

Celozrnný špičák

Products

Ceres Pro

Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.

Stabilizátor chleba CL

Přípravek zvyšující stabilitu těsta, objem, vaznost a trvanlivost chleba. Pro výrobu chleba bez přídatných látek (tzv. éček) ve složení.

Non-E Stabilizátor chleba

Přípravek zvyšující stabilitu těsta, objem, vaznost a trvanlivost chleba. Pro výrobu chleba bez přidaných přídatných látek.

Ceres Pro

Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách. Vhodné pro výrobky "bez přidaných přídatných látek".

Ceres Pro

Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.

Stabilizátor chleba CL

Přípravek zvyšující stabilitu těsta, objem, vaznost a trvanlivost chleba. Pro výrobu chleba bez přídatných látek (tzv. éček) ve složení.