Úvod » Receptury » Pekařské receptury » Celozrnné pečivo » Celozrnný špičák

Celozrnný špičák

Celozrnný špičák
Množství Surovina
80 % CeresPro
20 % Žitná mouka chlebová
12 % Amore L Staročeský kvas
3,5 % droždí
2,1 % sůl
1,5 % Non-E Stabilizátor chleba
60 % voda
Dekorace: 100 % CeresPro

Míchání: 5 min. pomalu+ 6 min. rychle

Teplota těsta: 28°C

Navážka těsta: 230 g těsto, 8 g dekorace.

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Tvarování a dekorování: Do tvaru večky,dekorujeme směsí CeresPro.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení:

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 4 min.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci