Pekařské receptury Pekařské receptury

Celozrnný chléb (Mr. Korn Natura)

Receptura

Množství Výrobek
50 % CeresPro
50 % Žitná mouka celozrnná
50 % Mr. Korn Natura
3 % droždí
1 % Non-E Stabilizátor chleba
0,3 % sůl
80 % voda

Příprava

Míchání: 5 min. pomalu, 4 min. rychle

Teplota těsta: 27-29°C

Čas odpočinku těsta: 20 min.

Hmotnost navážky: 880 g

Tvarování a dekorování: Pečeme ve formě.

Čas kynutí těsta: 60 min.

Doba a teplota pečení:

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.

III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 43 min.

Celozrnný chléb (Mr. Korn Natura)

Products

Mr. Korn Natura

Cereální obilná zápara obsahující celá vařená zrna pšenice, žita a vybraných olejnin, sůl a kvas. Vhodná pro výrobu pečiva i chleba.

Ceres Pro

Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.

Mr. Korn Natura

Cereální obilná zápara obsahující celá vařená zrna pšenice, žita a vybraných olejnin, sůl a kvas. Vhodná zejména na formové výrobky.

Ceres Pro

Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.