Úvod » Receptury » Pekařské receptury » Celozrnný chléb » Celozrnný chléb (Mr. Korn Natura)

Celozrnný chléb (Mr. Korn Natura)

Celozrnný chléb (Mr. Korn Natura)
Množství Surovina
50 % CeresPro
50 % Žitná mouka celozrnná
50 % Mr. Korn Natura
3 % droždí
1 % Non-E Stabilizátor chleba
0,3 % sůl
80 % voda

Míchání: 5 min. pomalu, 4 min. rychle

Teplota těsta: 27-29°C

Čas odpočinku těsta: 20 min.

Hmotnost navážky: 880 g

Tvarování a dekorování: Pečeme ve formě.

Čas kynutí těsta: 60 min.

Doba a teplota pečení:

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.

III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 43 min.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci