Celozrnný chléb (Mr. Korn Natura)
Celozrnný chléb (Mr. Korn Natura)
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
50 % | CeresPro |
50 % | Žitná mouka celozrnná |
50 % | Mr. Korn Natura |
3 % | droždí |
1 % | Non-E Stabilizátor chleba |
0,3 % | sůl |
80 % | voda |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 4 min. rychle
Teplota těsta: 27-29°C
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Hmotnost navážky: 880 g
Tvarování a dekorování: Pečeme ve formě.
Čas kynutí těsta: 60 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.
III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 43 min.
Products
Mr. Korn Natura
Cereální obilná zápara obsahující celá vařená zrna pšenice, žita a vybraných olejnin, sůl a kvas. Vhodná pro výrobu pečiva i chleba.
Ceres Pro
Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.
Mr. Korn Natura
Cereální obilná zápara obsahující celá vařená zrna pšenice, žita a vybraných olejnin, sůl a kvas. Vhodná zejména na formové výrobky.
Ceres Pro
Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.