Pekařské receptury Pekařské receptury

Podmáslový chléb (Amore Staročeský kvas)

Receptura

Množství Výrobek
60 % pšeničná mouka spec.
40 % žitná mouka chlebová
15 % Amore L Staročeský kvas
2,3 % sůl
2,5 % droždí
1 % Roggenstabil
0,3 % kmín
90 % podmáslí kysané

Příprava

Míchání: 5 min. pomalu, 3 min. rychle

Teplota těsta: 28°C

Čas odpočinku těsta: 20 min.

Hmotnost navážky: 1140 g

Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení:

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.

III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 35 min.

Podmáslový chléb (Amore Staročeský kvas)

Products

Amore L Staročeský kvas

Tekutý žitný kvas vyráběný metodou přírodní fermentace, vhodný pro výrobu kvasového chleba na záraz. Vyšší dávkování kvasu přináší do těsta vyšší podíl prokvašené žitné mouky, která výrobků dodává typicky navinulou vůni a chuť, pružnou střídu a dobrou trvanlivost. Bez přidaných přídatných látek (éček) ve složení.

Amore L Staročeský kvas

Tekutý žitný kvas vyráběný metodou přírodní fermentace, vhodný pro výrobu kvasového chleba na záraz. Vyšší dávkování kvasu přináší do těsta vyšší podíl prokvašené žitné mouky, která výrobků dodává typicky navinulou vůni a chuť, pružnou střídu a dobrou trvanlivost. Bez přidaných přídatných látek (éček) ve složení.

Amore L Staročeský kvas

Tekutý žitný kvas vyráběný metodou přírodní fermentace, vhodný pro výrobu kvasového chleba na záraz. Vyšší dávkování kvasu přináší do těsta vyšší podíl prokvašené žitné mouky, která výrobků dodává typicky navinulou vůni a chuť, pružnou střídu a dobrou trvanlivost. Bez přidaných přídatných látek (éček) ve složení.

Amore L Staročeský kvas

Tekutý žitný kvas vyráběný metodou přírodní fermentace, vhodný pro výrobu kvasového chleba na záraz. Vyšší dávkování kvasu přináší do těsta vyšší podíl prokvašené žitné mouky, která výrobků dodává typicky navinulou vůni a chuť, pružnou střídu a dobrou trvanlivost. Bez přidaných přídatných látek (éček) ve složení.