Pekařské receptury Pekařské receptury

Duo chlebíček (Korent Europe)

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 100 % Pšeničná mouka spec.
10 % Korent Europe
8 % Cukr
5 % Droždí
5 % Zeelandia margarín-pekařský
1,5 % Sůl
45 % Voda
Náplň: 100 % ChocNut Cake
20 % Vaječná melanž tekutá
20 % Voda

Příprava

Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle

Teplota těsta: 28°C

Hmotnost navážky: 400 g + 150 g náplně

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Tvarování a dekorování: Rozválet těsto na 4 mm, plnit náplní ChocNut Cake a stočit. Péct ve formách.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení: 180°C, bez páry, otevřený tah, 35 min.

Duo chlebíček (Korent Europe)

Products

Korent Europe

Směs pro výrobu jemného pečiva. Velký objem, netradiční vůně, chuť a barva, dobrá trvanlivost. Velmi široké použití (vánočky, záviny, plundry aj.).

Korent Europe

Směs pro výrobu jemného pečiva. Velký objem, netradiční vůně, chuť a barva, dobrá trvanlivost. Velmi široké použití (vánočky, záviny, plundry aj.).

ChocNut Cake

Směs s celými jádry pražených lískových oříšků pro výrobu třených hmot. Světle hnědá třená hmota s chutí mléčné čokolády, vhodná pro korpusy nebo chlebíčky pečené v tvořítkách (cakes).