Jidáše

Výborné nadýchané, jemně sladké jidáše.
Jidáše
Množství Surovina
Těsto 100% Mouka pšeničná hladká T530
10% Rozinky
8% Droždí čerstvé
7% Vaječná melanž tekutá
40% Voda
20% Silky Delicate
10% Cukr krupice
12% Máslo na provalování Corman
10% Kandované ovoce mix
Dekorace 100% Pasterovaná vaječná melanž P
100% Mandle (plátky)

Míchání (min): 4 pomalu + 5 rychle

Teplota těsta (°C): 29

Čas odpočinku těsta (min): 30

Tvarování a dekorování: Tvarujeme do rohlíku a zatočíme do tvaru jidáše dekorujeme po nakynutí.

Čas kynutí těsta (min): 45 - 60

Doba a teplota pečení:

200°C, bez páry - otevřený tah, 8 minut

180°C, bez páry - otevřený tah, 15 minut

Přejít na obsah | Přejít na navigaci