Pekařské receptury Pekařské receptury

Koblihové pletýnky

Receptura

Množství Výrobek
100 % Pšeničná mouka spec.
30 % Berliner CZ 30
6 % Droždí
5 % Zeelandia margarín-pekařský
52 % Voda

Příprava

Míchání: 4 min. pomalu, 6 min. rychle

Teplota těsta: 28°c

Hmotnost navážky: 43 g

Čas odpočinku těsta: 5 min.

Tvarování a dekorování: Formovat do požadovaného tvaru.

Čas kynutí těsta: 50 min.

Doba a teplota smažení: 175° C, 6,5 min. (2,5 + 3 + 1 min.)

Koblihové pletýnky

Products

Berliner CZ 30

Základní směs pro výrobu koblih na všech druzích zařízení s vysokým stupněm technologické spolehlivosti.

Pekařský margarín

Margarín vhodný pro výrobu jemných kynutých těst, šlehaných a třených hmot. Je vláčný, poddajný, má vysokou stabilitu a vaznost.

Berliner CZ 30

Základní směs pro výrobu koblih na všech druzích zařízení s vysokým stupněm technologické spolehlivosti.