Pekařské receptury Pekařské receptury

Rozinkový chlebíček (Korent Europe)

Receptura

Množství Výrobek
100 % Pšeničná mouka spec.
20 % Korent Europe
10 % Cukr
8 % Droždí
1,5 % Sůl
1 % Amore L Soft Wheat
13 % Zeelandia margarín-pekařský
30 % Rozinky
45 % Voda

Příprava

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle, 1 min. před koncem přidat rozinky

Teplota těsta: 29°C

Hmotnost navážky: 350 g

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Tvarování a dekorování: Z těstového kusu upleteme pletýnku, vložíme do malé toastové formy. Po nakynutí potíráme vaječnou melanží, dekorujeme plátky mandlí.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení: I. 180°C, otevřený tah, 25-30 min.

Rozinkový chlebíček (Korent Europe)

Products

Amore L Soft Wheat

Tekutý pšeničný ferment ideální pro výrobu toastových chlebů i jemného pečiva. Střída zůstává vláčná po dlouhou dobu a získává příjemné aroma.

Amore L Soft Wheat

Tekutý pšeničný ferment ideální pro výrobu toastových chlebů i jemného pečiva. Střída zůstává vláčná po dlouhou dobu a získává příjemné aroma.