Pekařské receptury Pekařské receptury

Walky (Korent Europe)

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 100 % Pšeničná mouka spec.
20 % Korent Europe
10 % Cukr
10 % Zeelandia margarín-pekařský
2,5 % Droždí
1,5 % Sůl
45 % Voda
Náplň: 100 % Presta Vanilla

Příprava

Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle

Teplota těsta: 28 °C

Hmotnost navážky: 80 g těsta, 20 g náplně

Čas odpočinku těst. kusu: 15 min.

Tvarování a dekorování:Klonek těsta vyválet do tvaru bagety, poté každý nařezat na 10 ks. Těsto obalit v suché makové náplni a vložit do formy na muffiny. Po nakynutí plnit náplní.

Čas kynutí těsta: 35 min.

Doba a teplota pečení: 180°C, bez páry, otevřený tah, 20 min.

Walky (Korent Europe)

Products

Presta

Hotová náplň pro plnění pekařských a cukrářských výrobků nebo jako náplň do knedlíků. Termostabilní, lze zamrazit, dlouhá trvanlivost ve výrobku. Lze kombinovat se šlehačkami, rostlinnými krémy i margaríny.

Korent Europe

Směs pro výrobu jemného pečiva. Velký objem, netradiční vůně, chuť a barva, dobrá trvanlivost. Velmi široké použití (vánočky, záviny, plundry aj.).