Ořechové rohlíčky

Ořechové rohlíčky
Množství Surovina
Těsto: 100 % pšeničná mouka spec.
5 % Vaječná melanž tekutá
1,5 % ocet
1,5 % sůl
21 % led
21 % voda (studená)
50 % Máslo na provalování Corman
Náplň: 100 % Vlašskoořechová náplň vařená

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

Teplota těsta: 10-12°C

Tvarování a dekorování: Provalovat systémem 3x4x3x4. Mezi druhou a třetí laminací nechat těsto 20 min. v chladu odležet. Finální lemu těsta vyválet na výšku 2 mm. Krájet trojúhelníky, plnit ořechovou náplní a stočit do rohlíčků.

Doba a teplota pečení:

I. 230°C, bez páry, zavřený tah, 2 min.

II. 220°C, bez páry, otevřený tah, 10-12 min.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci