Pekařské receptury Pekařské receptury

Tvarohový závin s brusinkami

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 100% Pšeničná mouka spec.
15% Nordix Croissant 15
5% Cukr
5% Droždí
1,5% Sůl
45% Voda (studená)
42% ZeLa Pastry
Náplň: 100% Tvarohová náplň Standard
8% Brusinky (sušené)

Příprava

Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle

Teplota těsta: 24°C

Čas odpočinku těsta: 10 min.

Tvarování a dekorování: Prokládat 3x3x3 (po druhé i třetí laminaci nechat 30 min. odležet v chladu). Po finálním rozválení na 3 mm plnit náplní a tvarovat do požadovaného tvaru. Po upečení potírat Palettou Neutral.

Čas kynutí těsta: 60 min.

Doba a teplota pečení: 210°C, doba pečení dle velikosti výrobku.

 

Tvarohový závin s brusinkami

Products

Tvarohová náplň Standard

Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.

Tažný margarín

Margarín ve formě plátů pro listová a plundrová těsta. Je poddajný, snadno se zpracovává i při ručním rozvalování těsta. Výrobky z něj mají optimální objem, jemné listování a výbornou chuť.