Úvod » Receptury » Pekařské receptury » Pikantní pečivo » Lotrinský quiche

Lotrinský quiche

Lotrinský quiche
Množství Surovina
Těsto: 1000 g Pizza, langoše LZ
400 g Zeelandia margarín krémový
400 g voda
30 g cukr
10 g sůl
Náplň. 150 g cibule
100 g ricotta
70 g uzené maso
50 g Vaječná melanž tekutá
6 g sůl
Dekorace: 100 g Eidam strouhaný

Míchání: 9 min. pomalu

Čas odpočinku těsta: 30 min. v chladu

Hmotnost navážky: 60 g těsta, 60 g náplně, 15 g dekorace

Tvarování a dekorace: Těsto vyválíme a vložíme na dno malé koláčové formy, naplníme náplní a přiklopíme plátem těsta vytvarovaným speciální mřížkovou formou do mřížky.

Doba a teplota pečení: 220°C, bez páry, otevřený tah, 20 min.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci