Grissini

Grissini
Množství Surovina
100 % pšeničná mouka spec.
33 % Panoplus Nacho
5 % Vaječná melanž tekutá
4 % droždí (čerstvé)
2,5 % sůl
2 % Lactorex
60 % voda (studená)
35 % Zeelandia margarín - tažný

Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle

Teplota těsta: 24°C

Čas odpočinku těsta: 10 min. v chladu

Tvarování a dekorování: Prokládat 3x3x3 (po druhé i třetí laminaci nechat 30 min. odležet v chladu), po finálním rozválení na 4 mm potřít vodou a posypat plát z obou stran (Sluníčko, sezam, Posypka PT atd.), nařezat a tvarovat tyčinky.

Čas kynutí těsta: 30 min.

Doba a teplota pečení:

I. 220°C, bez páry, otevřený tah, 15 min. (dosoušet)

Přejít na obsah | Přejít na navigaci