Úvod » Receptury » Pekařské receptury » Pikantní pečivo » Posúch se slaninou

Posúch se slaninou

Posúch se slaninou
Množství Surovina
70 % pšeničná mouka chlebová
30 % žitná mouka chlebová
50 % VZ 50 cibulo-česneková
30 % slanina
3 % droždí
1 % Stabil PN
0,3 % sůl
60 % voda

Míchání: 5 min. pomalu, 3 min. rychle

Teplota těsta: 27°C

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Hmotnost navážky: 250 g

Tvarování a dekorace: Navážit těstové kusy, stočit do bulek. Po nakynutí narazit kartou do mřížky a dekorovat kmínem.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení:

I. 240°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 220°C, bez páry, zavřený tah, 18 min.

III. 220°C, bez páry, otevřený tah, 2-3 min.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci