Úvod » Receptury » Pekařské receptury » Vícezrnné pečivo » Dřevorubecká bageta

Dřevorubecká bageta

Dřevorubecká bageta
Množství Surovina
100% Pšeničná mouka
40% Silgrain Grits
3% Droždí čerstvé
2% Olej
2% Lactorex
1,8% Sůl
50% Voda

Míchání těsta: 3 minuty pomalu + 5 minut rychle

Teplota těsta: 28 °C

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Tvarování a dekorování: Tvarovat do tvaru bagety

Čas kynutí těsta: 40 min.

Doba a teplota pečení:

I. 240°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 230°C, bez páry, zavřený tah, 5 min.

III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 23 min.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci