Vícezrnné pečivo Vícezrnné pečivo

Pagáče

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 100 % pšeničná mouka spec.
75 % Silkgrain Ebony
40 % Zeelandia margarín-pekařský
10 % Nordix croissant 15
8 % droždí
2,5 % sůl
35 % voda

Příprava

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

Teplota těsta: 18°C

Hmotnost navážky: 70 g

Tvarování a dekorování: Proválet systémem 3x3x3 a přehnout. Mezi druhou a třetí laminací nechat těsto 20 min. v chladu odležet. Finální lemu rozválet na výšku 7 mm. Vykrájet obdélníky 9x6 cm a dekorovat posypem.

Čas kynutí těsta: 50-60 min.

Doba a teplota pečení:

I. 230°C, s mírnou párou, zavřený tah, 2 min.

II. 190°C, bez páry, zavřený tah, 11 min.

III. 190°C, bez páry, otevřený tah, 2-4 min.

Pagáče

Products

Pekařský margarín

Margarín vhodný pro výrobu jemných kynutých těst, šlehaných a třených hmot. Je vláčný, poddajný, má vysokou stabilitu a vaznost.

Silkgrain Ebony

Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.

Silkgrain Ebony

Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.