Vícezrnné pečivo Vícezrnné pečivo

Prokorn čtverec

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 50% mouka pšeničná hladká
50% Panomix prokorn
3% Droždí čerstvé
54% Voda
Dekorace 100% Posyp prokorn

Příprava

Míchání: 8 minut pomalu, 5 minut rychle

Teplota těsta: 28°C

Čas odpočinku těsta: 10 minut

Tvarování a dekorování: Do klonků po odkynutí narazíme určenou raznicí a přetočíme.

Čas kynutí výrobku: 40 minut, teplota kynárna 35°C, vlhkost 75%

Doba a teplota pečení: I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 minuty

II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 8 minut

III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 2 minuty

Prokorn čtverec

Products

Panomix Prokorn

Směs pro výrobu vícezrnného chleba a pečiva. Vynikající senzorické vlastnosti, vysoký obsah vlákniny, s přídavkem minerálních látek (železa a vápníku).

Posyp Prokorn

Jemný posyp z pšeničné krupice pro dekoraci pekařských výrobků.

Posyp Prokorn

Jemný posyp z pšeničné krupice pro dekoraci pekařských výrobků.