Vícezrnné pečivo Vícezrnné pečivo

Vícezrnná raženka

Receptura

Množství Výrobek
100 % pšeničná mouka spec.
35 % Silkgrain Ebony
4 % olej
3 % droždí
2 % sůl
2 % Lactorex
44 % voda

Příprava

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Hmotnost navážky: 80 g
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Čas kynutí těsta: 40 min.
Doba a teplota pečení:
I. 240°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, zavřený tah, 10 min.
III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 4 min.

Vícezrnná raženka

Products

Silkgrain Ebony

Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.

Silkgrain Ebony

Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.